Ασφάλεια Χρήσης Προσωπικών δεδομένων, εγγραφή αναγνωστών:

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του www.marianikos.gr και προκειμένου να παραγγείλειτε προϊόντα, δεν είναι απαραίτητη η εκ μέρους σας εγγραφή.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε χωρίς να πραγματοποιήσετε σύνδεση/εγγραφή. Σ' αυτή την περίπτωση, προσθέτετε τα προϊόντα στο καλαθι, συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, χρησιμοποιούνται μόνο για στατιστική επεξεργασία, προωθητικές ενέργειες (π.χ. Newsletter), και μόνο από το www.marianikos.gr. Κανένα από τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να δοθεί σε τρίτους.

 

Ασφάλεια συναλλαγών:

Εμείς στο marianikos.gr χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων και την απόλυτα ασφαλή χρήση των πιστωτικών καρτών. Δεν αποθηκεύουμε κανένα δεδομένο της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμό κάρτας, CVV, προσωπικό κωδικό κτλ.).  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Με απλά λόγια, η συναλλαγή της πιστωτικής σας κάρτας διεκπεραιώνεται από το ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank και όχι στην ιστοσελίδα του www.marianikos.gr