Όροι χρήσης

 

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

- Τηλεφωνικά, καλώντας το 210 68 58 600 (αστική χρέωση για κλήσεις εντός Ελλάδος). Το τηλεφωνικό κέντρο δέχεται παραγγελίες από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-16:00

- Μέσω της ιστοσελίδας μας, www.marianikos.gr είτε ως επισκέπτης, 

- είτε με εγγραφή στο site καταχωρίζοντας το email σας και τον κωδικό πρόσβασης,

- ή συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook.

- Με αποστολή email στη διεύθυνση info@marianikos.grαναφέροντας πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, περιοχή, τηλέφωνο κινητό ή/και σταθερό, email, εταιρικά στοιχεία αν απαιτείται τιμολόγιο) για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

- Με αποστολή Fax στο 210 68 96 877, αναφέροντας πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, περιοχή, τηλέφωνο κινητό ή/και σταθερό, email, εταιρικά στοιχεία αν απαιτείται τιμολόγιο).

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

- Με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος).

- Με χρέωση  πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro και American Express.

- Με χρέωση του λογαριασμού σας στο PayPal.

 

Πότε θα παραλάβετε την παραγγελία σας:

- Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με εταιρεία Courier, και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση παράδοσή τους.

- Για παραγγελίες εντός Αττικής η παράδοσή τους πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

- Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η παράδοσή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και 5 εργάσιμες ημέρες.

- Για παραγγελίες στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα όπου θα αποσταλεί.

- Για προπαραγγελίες, ως ημερομηνία αποστολής ορίζεται η επόμενη ημέρα από αυτή της έκδοσης του βιβλίου.

- Ως εργάσιμες ημέρες λογίζονται οι ημέρες πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 

Πόσο θα επιβαρυνθεί η παραγγελία σας:

- Για παραγγελίες αξίας 29,00 ευρώ και άνω (ανά παραγγελία), τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος).

- Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, το κόστος αποστολής εξαρτάται από τη χώρα παράδοσης.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

- Έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος 3,50 ευρώ

 

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που έχετε αγοράσει επειδή:

- το προϊόν ήταν ελαττωματικό.

- αλλάξατε γνώμη.

Ελαττωματικό προϊόν: Πριν από την αποστολή, εμείς στο www.marianikos.gr ελέγχουμε ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση όμως που εντοπίσετε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, εσωκλείοντας το παραστατικό πώλησης. Μόλις το παραλάβουμε και με την προϋπόθεση ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο, ή με άλλο, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή  με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου το www.marianikos.gr.

Αλλαγή γνώμης: Η επιστροφή προϊόντων γίνεται εντός 14 ημερών εσωκλείοντας το παραστατικό πώλησης κι αφού ελεγχθεί η αρτιότητα του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

 Είναι απαραίτητο πριν από την επιστροφή των προϊόντων σας, σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο info@marianikos.gr είτε τηλεφωνικώς στο 210 68 58 600 από σταθερό (αστική χρέωση) (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-16:00), ώστε να σας καθοδηγήσουμε για τον τρόπο και τον τόπο αποστολής.

 

Ασφάλεια συναλλαγών:

Εμείς στο marianikos.gr χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων και την απόλυτα ασφαλή χρήση των πιστωτικών καρτών. Δεν αποθηκεύουμε κανένα δεδομένο της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμό κάρτας, CVV, προσωπικό κωδικό κτλ.).  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.  Με απλά λόγια, η συναλλαγή της πιστωτικής σας κάρτας διεκπεραιώνεται από το ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank και όχι στην ιστοσελίδα του www.marianikos.gr

 

Ασφάλεια χρήσης προσωπικών δεδομένων, εγγραφή αναγνωστών:

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του www.marianikos.gr και προκειμένου να παραγγείλειτε προϊόντα, δεν είναι απαραίτητη η εκ μέρους σας εγγραφή.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε χωρίς να πραγματοποιήσετε σύνδεση/εγγραφή. Σ' αυτή την περίπτωση, προσθέτετε τα προϊόντα στο καλαθι, συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, χρησιμοποιούνται μόνο για στατιστική επεξεργασία, προωθητικές ενέργειες (π.χ. Newsletter), και μόνο από το www.marianikos.gr. Κανένα από τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να δοθεί σε τρίτους.

 

Περιεχόμενο του site www.marianikos.gr

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα που υπάρχουν στο www.marianikos.gr έχουν ληφθεί από τη βάση δεδομένων της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ, μιας υπηρεσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.). Ως εκ τούτου, το www.marianikos.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των σχετικών πληροφοριών.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο: 

Το ελληνικό δίκαιο, αποκλειστικά και μόνο, διέπει τις συναλλαγές και τις υπηρεσίες που παρέχονται από το www.marianikos.gr. Οποιαδήποτε διαφορά θα επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια Αθηνών.