Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που έχετε αγοράσει επειδή:

- το προϊόν ήταν ελαττωματικό.

- αλλάξατε γνώμη.

Ελαττωματικό προϊόν: Πριν από την αποστολή, εμείς στο www.marianikos.gr ελέγχουμε ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση όμως που εντοπίσετε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, εσωκλείοντας το παραστατικό πώλησης. Μόλις το παραλάβουμε και με την προϋπόθεση ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο, ή με άλλο, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή  με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου το www.marianikos.gr.

- Αλλαγή γνώμης: Η επιστροφή προϊόντων γίνεται εντός 14 ημερών εσωκλείοντας το παραστατικό πώλησης κι αφού ελεγχθεί η αρτιότητα του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Είναι απαραίτητο πριν από την επιστροφή των προϊόντων σας, σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο info@marianikos.gr είτε τηλεφωνικώς στο 210 68 58 600 από σταθερό (αστική χρέωση) (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-16:00), ώστε να σας καθοδηγήσουμε για τον τρόπο και τον τόπο αποστολής.