Άντρες; Ευχαριστώ, δε θα πάρω!

Ελληνική Πεζογραφία

Συγγραφέας: Δημουλίδου, Χρυσηίδα - Χρύσα

978-618-01-2005-9

Κατηγορία: Αισθηματικά / Κοινωνικά

Έτος έκδοσης: 2017

Συγγραφέας: Δημουλίδου, Χρυσηίδα - Χρύσα

Γλώσσα: ελληνικά

ISBN: 978-618-01-2005-9

Σελίδες: 360

Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Εκδοτικός οίκος: Ψυχογιός

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σκέφτομαι συνεχώς εμένα, τις φίλες μου και όλες τις γυναίκες που τέτοια ώρα είναι μόνες. Γυναίκες που δεν τους λείπει τίποτε κι όμως έχουν ένα τίποτα στο κρεβάτι τους. Είναι μισές. Όπως και να το κάνουμε, άνθρωπος χωρίς ταίρι είναι μισός άνθρωπος. Είναι μορφή αναπηρίας και αυτό. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και κοιτάζομαι στον καθρέφτη.

Η Μέριλιν, η γάτα μου, πετάγεται από δίπλα μου κοιτάζοντας κι αυτή τον καθρέφτη. Μέριλιν, είμαι ανάπηρη, της λέω. Με κοιτάει στα μάτια και προσπαθεί να καταλάβει. Κι εσύ είσαι ανάπηρη, συνεχίζω. Δεν έχουμε σύντροφο. Είμαστε ανάπηρες. Η Μέριλιν ξαναξαπλώνει και συνεχίζει τον ύπνο της. Αδιαφορεί. Σαν να μου λέει: "Άντε, κοπέλα μου, σύνελθε και κοιμήσου.

Μια χαρά άνθρωπος είσαι. Σιγά μην τρελαθούμε για τα αρσενικά". Συνέρχομαι. Τι με έπιασε ξαφνικά; Δηλαδή, επειδή οι άντρες είναι νούμερα, πρέπει κι εγώ να γίνω νούμερο νυχτιάτικα; "Βρε, δεν πάνε στο διάολο!!!"

Είναι ευχάριστο είναι ένα κοινωνικό ερωτικό βιβλίο με κωμικά στοιχεία, ανάλαφρο και ιδανικό για να ξεφέυγεις από τα προβλήματα και την ρουτίνα της εποχής που ζούμε. - Anastazi Sara


Ένα αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο για την φιλία και τις σχέσεις.Μου άρεσε πολύ!!! - Stella

15,00 €

-31%

10,35 €

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29 ευρώ
Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6858600

Δες τις προτάσεις μας από τον ίδιο συγγραφέα

Best sellers