Γράμμα από χρυσό (Χρυσό εξώφυλλο)

Ελληνική Λογοτεχνία

Συγγραφέας: Μαντά, Λένα

978-618-01-1901-5

Κατηγορία: Αισθηματικά / Κοινωνικά

Έτος έκδοσης: 2017

Συγγραφέας: Μαντά, Λένα

Γλώσσα: ελληνικά

ISBN: 978-618-01-1901-5

Σελίδες: 480

Σχήμα: 14 x 21 cm

Εκδοτικός οίκος: Ψυχογιός

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σ' αγαπώ…
Μια τόση δα φράση, χαραγμένη σ’ ένα γράμμα… από ατόφιο χρυσάφι. Ένα κόσμημα που δημιουργήθηκε από έρωτα και προκάλεσε τη μοίρα τριών γυναικών. Η προγιαγιά Σμαράγδα, η κόρη της Χρυσαφένια και η εγγονή Σμαράγδα. Μια ιστορία που επαναλαμβάνεται. Δύο οικογένειες που δεν έπρεπε ποτέ να συναντηθούν. Ένας έρωτας που πέρασε από γενιά σε γενιά.
Η Φένια, απόγονος και κληρονόμος, ανακαλύπτει τα μυστικά και τα λάθη που κατέστρεψαν και τη δική της ζωή. Ένα ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη του 1910 μέχρι την Ελλάδα του 2016. Παντού και πάντα παρόν το γράμμα…

 

«Ενδιαφέρον, Συναρπαστικό, Καθηλώνει, Ανατρεπτικό, Διδακτικό, Γρήγορο, Πλούσια πλοκή, Τεκμηριωμένο.»

 

«Ενα γράμμα από χρυσό κρύβει το πεπρωμένο τριών γυναικών, τριών γενεών! Από τήν Κωνσταντινούπολη του 1910 μέχρι την Αθήνα του 2016 δυό οικογένειες μάχονται τον έρωτα που γεννιέται μεταξύ των παιδιών τους που η μοίρα θέλει να σμίγουν γιά να τους χωρίσει λίγο μετά! Πολύ καλογραμμένο, γρήγορο, καθηλωτικο, με ιστορικά στοιχεία και με το γλωσσικό ιδίωμα της Πόλης να σε ταξιδεύει!!! Μυστικά, λάθη, πεισματα και αδυναμίες καταστρέφουν ζωές! Θα νικηθεί άραγε η μοίρα;»

  «Ένα ακόμη αξιέπαινο βιβλίο από την αγαπημένη συγγραφέα που μας έχει κρατήσει συντροφιά με τα βιβλία της αμέτρητες φορές. Πραγματικά υπέροχο βιβλίο! Διαφορετική, αλλιώτικη πλοκή και υπόθεση, μαγευτική. Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν επαναπαύτηκε στον συναισθηματικό τομέα, αλλά περιέπλεξε και ιστορικά γεγονότα. Καλοτάξιδο! »

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

17,70 €

-10%

15,93 €

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29 ευρώ
Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6858600

Δες τις προτάσεις μας από τον ίδιο συγγραφέα

Best sellers